• +386 51 328 208
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Novice

Mišov memorial 2023

V soboto 9. 12. 2023 je v ljubljanskem bazenu v Tivoliju na 25 m razdalji potekal 2. Razvojni pokal in Mišov memorial 2023.

Nastopilo je 477 tekmovalcev iz 22 plavalnih klubov. Plavalni klub Calcit Kamnik je zastopalo sedemnajst plavalk in plavalcev pod budnim očesom trenerke Lare Seretin in trenerja Emila Tahirovića.

Nastopili so: Kaja Hočevar, Neža Hren, Taja Klemen, Teja Klemen, Anabella Lipovšek, Anna Losieva, Tita Šenk, Tymur Beshlyk, Irenej Bizant, Gal Jeran, Urban, Klemenc, Žiga Kugler, Peter Lackovič, Lan Mojsilović, Matjaž Žan Orešnik, Maj Prosen in Jaka Serko.

Za Plavalni klub Calcit Kamnik je v svoji kategoriji na zmagovalni oder stopila Neža Hren in sicer za 1. mesto na 50 m prsno in 2. mesto na 200 m prosto. Tudi vsi ostali so se odlično odrezali, saj je bilo odplavanih veliko osebnih rekordov in tudi norm za državno prvenstvo. Tekma je bila namenjana starostnim skupinam dečkom/deklicam, ml. dečkom/ml. deklicam in cicibanom. Tako je marsikateri mladi plavalec prvič stopil na štartni kamen in dosegel svoj najboljši čas in s tem okusil čar plavalnega tekmovanja. In ta dosežen čas bo z vsakim naslednjim skokom želel, doseči oziroma še preseči.

Čestitke plavalkam, plavalcem in trenerjem!
 

Matjaž Spruk

Foto: Lara Seretin