• +386 51 328 208
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Plavalna akademija

Plavalna akademija je most med programom Plavalne šole in tekmovalnim plavanjem. Cilji akademije so osvojiti tekmovalne elemente tehnike plavanja (skok na glavo, obrati, ...) izboljšati vzdržljivost in hitrost plavanja, udeležba na tekmovanjih.

V plavalno akademijo vpisujem otroke, ki izpolnjujejo zahtevani standard predznanja plavanja - zlati delfin (preplavajo 150 metrov - 50m prsno, 50m kravl in 50m hrbtno) oziroma po presoji učitelja.

ATermin: ponedeljek, sreda in petek od 18:00 do 19:30 in torek, četrtek od 18:00 do 18:45.


Otroke bomo po testiranju razvrstili v njim najprimernejše homogene skupine. Možno je, da bomo zaradi ustvarjanja boljših delovnih pogojev, otroka razvrstili v drug termin, kot ste ga navedli v prijavi. O morebitni spremembi termina Vas bomo pravočasno obvestili. V kolikor se ne morete prilagajati in želite fiksen termin, ob prijavi to navedite v opombe.

 

Lokacija plavalne akademije


  • Članarina – 20,00 €, račun za članarino dobite po prijavi. V primeru čakalne vrste se upošteva vrstni red prejetih plačil.

Plačilo poravnajte po prejemu računa na vaš elektronski naslov, ki ste ga navedli v vpisni obrazec. Prosimo, da ob plačilu navedete sklic, ki je naveden na računu.

Letni učni načrt

Učenje nadaljevalnih tehnik prsno,
hrbtno in kravl.

Pomen ogrevanja, naravne oblike gibanja za razvoj osnovne motorike, spoznavanje gimnastičnih vaj za gibljivost in moč; socialne vsebine kot so fair play, spoštovanje nasprotnika, poslušanje in upoštevanje mnenja drugih.
Učenje tekmovalnega skoka na glavo
učenje pravilnih obratov in podvodnih zavesljajev.
Udeležba na internem tekmovanju »Medvedkov pokal«, na željo otrok in presojo učitelja pa tudi udeležba na drugih tekmovanjih, ki so  namenjena mlajšim starostnim skupinam.