• +386 51 328 208
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Plavalni tečaji za najmlajše

Plavalni tečaji so prvi korak k učenju plavanja. Namenjeni so najmlajšim, da se spoznajo z nekaterimi zakonitostmi vode, program je usmerjen v prilagajanje na vodo. Naši najmlajši tečajniki so stari od 3 in pol, pa vse do 5. leta starosti. V plavalnem tečaju v homogeni skupini z največ 4 do 6 otrok bodo napredovali v skladu s svojimi sposobnostmi.

Naša vizija učenja je, da z majhnimi skupinami in intenzivnim učenjem ustvarimo pogoje, ki bodo tečajnikom omogočile nadaljnjo uspešno osvajanje plavalnih elementov, ki so pričakovani za njihovo starostno skupino. Z dolgoletnimi izkušnjami in mnogo generacijami, ki so šle skozi naše plavalne tečaje lahko odgovorno trdimo, da so naši plavalni tečaji zgrajeni na pravih temeljih in trudimo se, da tako tudi ostane.

Ura tečaja je prestavljena! Plavalni tečaj bo potekal vsako SREDO med 16.45 in 17.30. 

Prosimo starše, da pripeljete otroke 15 minut pred pričetkom vadbe na glavni vhod (klančina pri telovadnici), kjer jih bomo prevzeli vaditelji, starši nimajo vstopa v zgradbo. 

 

 

10 urni plavalni tečaji

V sezoni 2021/2022 bomo izvedli 3 plavalne tečaje, ki bodo potekali 1 x tedensko po eno šolsko uro v bazenu CIRIUS v Kamniku od sredine septembra pa vse do konca junija.
Zaradi covid ukrepov je ŠTEVILO MEST OMEJENIH!

Vsako sredo in sicer:

A termin 16:45 - 17:30, ki je namenjen otrokom (letnik 2018, 2017, 2016) oz. tistim s slabšim znanjem plavanja.

Možno je, da bomo zaradi ustvarjanja boljših delovnih pogojev, otroka razvrstili v drug termin, kot ste ga navedli v prijavi. O morebitni spremembi termina Vas bomo pravočasno obvestili. V kolikor se ne morete prilagajati in želite fiksen termin, ob prijavi to navedite v opombe.

1

tečaj:

22. 9. do 2. 2. 2022

Tečaj zaključen.
2

tečaj:

9. 2. do 20. 4. 2022

Tečaj zaključen.
3

tečaj:

4. 5. do 22. 6. 2022

( 8 urni tečaj, cena bo sorazmerna uram plavanja)

Lokacija rekreacije


  • Drugi otrok ima 10% popust, tretji otrok ima 20% popust.
  • Članarina – 20,00 €, račun za članarino dobite po prijavi. V primeru čakalne vrste se upošteva vrstni red prejetih plačil.
  • Ni popustov za naslednje vpise. Vsem, ki po prvem vpisu v tečaj želijo nadaljevati z učenjem plavanja priporočamo obiskovanje celoletnega programa Plavalna šola PK Kamnik (v kolikor bo Plavalna šola polna, lahko otrok nadaljuje s plavanjem v tečajih).
  • Manjkajoče ure ni možno prenašati v naslednje termine. Z zdravniškim opravičilom in po predhodnem dogovoru je možen obisk dodatnega termina za nadomestitev izpuščenih ur.

Plačilo poravnajte po prejemu računa na vaš elektronski naslov, ki ste ga navedli v vpisni obrazec. Prosimo, da ob plačilu navedete sklic, ki je naveden na računu.

Zbor na bazenu

Prvo uro vsakega tečaja je zbor 15 minut pred pričetkom tečaja, ob 17:00, zaradi obvezne udeležbe na uvodnem sestanku.

Vse nadaljnje dneve tečaja je zbor v garderobi bazena najkasneje 5 minut pred pričetkom tečaja.

Po izpolnitvi spodnje prijave morate v roku nekaj dni na vpisan elektronski naslov dobiti potrditev vpisa. V kolikor potrditve ne dobite nas prosim kontaktirajte na naslov info@plavalniklub-kamnik.si .
Vpis v tečaj velja šele po plačilu celotnega zneska za posamezni tečaj na račun PK Kamnik, ki ga boste prejeli po e-pošti.