• +386 51 328 208
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Novice

Plavalci Iza, Jakob, Eva, Marja in Jernej prejeli občinsko priznanje za najboljše športne dosežke v letu 2019

Občina Kamnik in Zavod za turizem, šport in kulturo Kamnik sta na slavnostni podelitvi priznanj za športne dosežke v letu 2019 in priznanj za delo v športu Občine Kamnik, ki je potekalo 27. 2. 2020, nagradila najboljše športnike v minulem letu.

Tudi plavalci Plavalnega kluba Kamnk so se z odličnimi dosežki v letu 2019 uvrstili v elito najboljših. Dokazali so, da se s trudom, odpovedovanjem in samodisciplino lahko dosežejo sanje, ki so nagrajene z zlato kolajno na državnih prvenstvih. To odličje vsakemu športniku veliko pomeni. Je potrditev, da trud športnika ni bil zaman in je motivacija, da vztraja še naprej in premaguje samega sebe.

Zato smo v Plavalnem klubu Kamnik ponosni, da so bili na prireditvi med nagrajenci za najboljše športne dosežke v letu 2019 zasluženo tudi naši plavalci.

V kategoriji deklice do 15 let je priznanje prejela Iza Videc, ki je na nastopih na zimskem in letnem državnem prvenstvu deklic in osvojila naslov državne prvakinje na 50 m hrbtno, 2. mesto na 200 m hrbtno in 3. mesto na 100 m hrbtno. S štafeto 4 x 50m prosto mix je osvojila 3. mesto.

V kategoriji dečkov do 15 let je priznanje prejel Jakob Prebil, ki je nastopil na zimskem in letnem državnem prvenstvu dečkov in osvojil tri naslove državnega prvaka, šestkrat je bil drugi in še štirikrat tretji.

V kategoriji kadetinj do 17 let je priznanje prejela Eva Bende, ki je na zimskem in letnem kadetskem državnem prvenstvu osvojila tri naslove državne prvakinje v hrbtnem slogu, bila pa je še sedemkrat druga in dvakrat tretja.

V kategoriji kadetinj do 17 let je priznanje prejela tudi Marja Maček Sitar, ki je na zimskem in letnem kadetskem državnem prvenstvu osvojila 2. mesto na 50 m prosto, s štafetami pa je osvojila še šest drugih mest in dve tretji mesti.

V kategoriji mladincev do 19 let je priznanje prejel Jernej Prebil, ki je nastopil na zimskem in letnem mladinskem državnem prvenstvu in osvojil 1. mesto na 100 m mešano ter drugo mesto in tri tretja mesta, vse v prostem slogu.

Izi, Jakobu, Evi, Marji in Jerneju ob prejemu tega prestižnega priznanja iskreno čestitamo in jim želimo še veliko uspehov na njihovi plavalni in osebni poti!

 

Za PKK: Helena Končar

Fotografija: Boštjan Prebil