• +386 51 328 208
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Novice

Obvestilo

Spoštovani,

znašli smo se v položaju, ko se je naše življenje, zaradi širitve koronavirusa spremenilo in upočasnilo. Dosledno moramo upoštevati navodila in priporočila pristojnih služb in hkrati poskrbeti za svoje zdravje, da še naprej ostanemo v dobri fizični in psihični kondiciji.

V tem času, ko moramo ostati doma, je skrb za fizično kondicijo in ohranjanje zdravja, še toliko bolj pomembna. V želji, da naši plavalci ohranijo fizično pripravljenost so (oziroma vam bodo v kratkem) na vaše elektronske naslove posredovana navodila vaših trenerjev za izvajanje suhe vadbe na domu. Upoštevajte jih in si vsakodnevno vzemite čas za vadbo, saj boste s tem poskrbeli tudi za močan imunski sistem, ki je naša učinkovita obramba.

Kot veste, so zaradi zagotavljanja varnosti in preprečitve širitve koronavirusa do nadaljnjega odpovedani vsi treningi in sestanki kluba. To velja tudi za skupščino kluba, ki bi jo morali sklicati konec meseca marca in predstaviti letno poročilo o delovanju kluba. Ko se bo situacija pomirila in bomo lahko z gotovostjo potrdili nadaljevanje treningov in ostalih aktivnosti v klubu, vas bomo o vsem pravočasno obvestili.

Do takrat pa izkoristimo to situacijo za razmislek o nas kot celoti in za krepitev družinskih vezi. Pomagajmo, kjer lahko in poskrbimo za svoje in zdravje vseh nas. Bodimo previdni, odgovorni in spoštljivi. Ne izpostavljajmo se po nepotrebnem. Verjamem, da so pred nami svetlejši dnevi. V sebi poiščite in ohranjajte upanje.

Želim vam veliko notranjega miru, zdravja vam in vsem vašim najbližjim. Dneve izkoristite tako, da boste iz njih potegnili le najlepše trenutke, ki vas »držijo pokonci«.


Anita Berlisk