• +386 51 328 208
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Novice

Donacija dohodnine Plavalnemu klubu Kamnik do konca maja 2021

Spoštovani starši, člani in prijatelji kluba!

Donacija dohodnine podaljšana do konca maja 2021.

Na vas je odločitev komu boste vi, vaši svojci in prijatelji namenili del dohodnine. Na tem mestu bi želeli poudariti, da delež “1 %” lahko namenite tudi PK Kamnik, za kar vam bomo iskreno hvaležni. Delež, ki ga bi namenili našemu klubu ne pomeni, da boste plačali več dohodnine, temveč se ta del dohodnine v višini do 1 % namesto državnemu proračunu nameni PK Kamnik.

Vse kar je potrebno storiti je, da do 31. maja na davčni organ posredujete zahtevo za namenitev dela dohodnine za donacije. Zahteva se lahko odda tudi kadarkoli po elektronski poti prek Sistema eDavki na spletni strani https://edavki.durs.si ali pa izpolnite priložen obrazec ter ga pošljete na katerokoli Davčno izpostavo.

Do sedaj prejetih zneskov iz naslova donacije dela dohodnine ni bilo veliko, zato vas lepo naprošamo, da nam namenite del svoje dohodnine, saj nam bo v veliko pomoč pri izplačevanju trenerskega kadra, najemu bazena, ter dobavi novih športnih rekvizitov.

Upamo, da se bo ta delež letos povečal in se vam že na tem mestu iskreno zahvaljujemo za vašo donacijo klubu.

Ob koncu bi želeli poudariti, kako dragocen je vsak vaš prispevek, še posebej v teh težkih časih, zato se vam za izkazano zaupanje že vnaprej najlepše zahvaljujemo.

Več si lahko preberete tukaj .