• +386 51 328 208
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Novice

Poletno plavanje na kamniškem bazenu 2022

Vabimo vse navdušence plavanja, da se nam pridružijo na kamniškem bazenu Pod Skalco v družbi vaditeljev.

POLETNA ŠOLA

Plavalna šola je celoletni program učenja plavanja za otroke od 5. do 10. leta starosti.

V plavalno šolo vpisujemo otroke, ki so že prilagojeni na vodo in izpolnjujejo zahtevani standard predznanja plavanja. Te pogoje lahko izpolnijo v enem od naših tečajev plavanja.
Plavalna šola poteka 2 x tedensko, torek in četrtek, 1 uro , od 18. ure do 19. ure.

Pričnemo v torek, 28. 6. 2022 na kamniškem bazenu Pod Skalco. Otroci se zberejo pri vhodu ob 17:50, kjer jih prevzame vaditelj.  Sledi ogrevanje in učenje plavanja.

Plavalna šola bo potekala do 31. 7. 2022.

POLETNO REKREATIVNO PLAVANJE

V večernih urah vabimo vse odrasle, ki si želite izboljšati plavalno tehniko in naučiti pravilnega plavanja, da se pridružite poletni rekreaciji!
Plavalna vadba je namenjena dobrim in srednje dobrim plavalcem, ki si želijo kvalitetne strokovno vodene vadbe in zajema učenje pravilnih tehnik plavanja (hrbtno, prsno in kravl), ter pridobivanje plavalne vzdržljivosti.

Rekreativno plavanje bo potekalo na kamniškem bazenu Pod Skalco, vsako SREDO, v obdobju od 29. 6. do 31. 7. 2022.

POLETNI PLAVALNI TEČAJI

Med poletnimi počitnicami organiziramo poletne intenzivne plavalne tečaje z možnostjo jutranjega in popoldanskega varstva. Plavalno varstvo z učenjem plavanja je v prvi vrsti namenjeno sproščenemu preživljanju otrok v vodnem okolju. Glede na njihovo plavalno predznanje otroke združujemo v majhne skupine (od 6 do 10 otrok), znotraj katerih nato izvajamo njim primeren program učenja plavanja.

Želimo vam prijetno druženje!

Plavalni klub Kamnik